здравейте! направи ми впечатление че в последно време когато колата е на място и завъртя волана се чува леко пукане. няма някакви вибрации на волана. на някой случвало ли се е подобно нещо? благодаря предварително за отговорите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
странен шум
Collapse
X
-
Колега аз в момента имам същият проблем , като съм на място или се движа с 5-10 км в час и завъртам волана се чува това пукане - казаха ми , че трябва да си източа хидравличната течност от рейката ( ако има такава ) и да сипя нова ...
Източването е по точно изсмукване , което става със спринцовка от самото казанче .
Аз мислех , че съм за нова рейка , но колегите ме успокоиха
Все още обаче не съм го направил понеже нямам време а и колата я карам рядко , но ще пробвам и съветвам и теб да го направиш преди да предприемеш другоsigpic
GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
Lulin Group Ltd.
-
Аз имах проблема с пукането,оказа се разхлабен болт на рейката...нищо страшно.И аз мислих че рейката е заминала,но обикновенно като замине не пука ами си въртиш а не завива достатъчно.Така че първо си я огледайте,преди да давате на майстори по 200лв.Тя ако тече се виждаGTV с ново сърце и валчета.....много/100км.
Comment
-
Първоначално публикувано от Eraser Покажи съобщениеНамен пък ми скърцана като завивам. По точно пластмаса с пластмаса прискърцване много е странно. Само когато е по студено навън. И е вътре в купето самия волан не е нещо друго.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеНа теб па ти скърцат лагерите на макферсоните сигурно
ПП: сори за спама ма не се сдържах!няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеима вариант да му скърца преден ляв фар, ама се оправя лесно посредством финна настройка с тръба! ама ти си го знаеш това де
ПП: сори за спама ма не се сдържах!само кажи
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment